22 Ağustos 2015 Cumartesi

Yetişkinler için Boyama Kitapları

Son zamanların yeni trendi oldu yetişkinler için boyama kitapları. Geçenlerde D&R'a uğradım ne kadar çok çeşit varmış, koca bir standın tamamı çeşit çeşit yetişkin boyama kitapları ve boya kalemleriyle doluydu.

Fakat yolda birilerine sorsak "büyükler için boyama kitabı ismi söyler misiniz?" diye herkes "Esrarengiz Bahçe" ya da "Gizemli Orman" diyecektir. Çünkü inanılmaz reklamı yapıldı bu kitapların. Bu nedenle bu kitapların fiyatları diğer kitapların fiyatlarından daha yüksek. (Tabiki ortalama olarak. Fiyatı bu kitaplardan daha yüksek olan ve ismini bilmediğimiz boyama kitapları da vardı tabi ki)

Ben stanttaki bütün kitapların içeriğine bakıp kendime "Renkler Ülkesi" isimli boyama kitabını aldım. Hem içindeki resimleri daha çok sevdim, hem fiyatı daha uygun, hem de içinde mandala ve doğa resimlerini bir arada bulabiliyorsunuz.

Her şeyden önce boyama kitabı alacak yetişkinlere tavsiyem şudur ki; boyama yapmayı sevdiğinizden emin olun. Gazete eklerinde verilen boyamalardan alın bir süre onları boyayın ya da varsa çocuklarınızın boya kitaplarını boyayın bir süre. Koca kitabı alıp 2 sayfasını boyayıp sevmeyip bir kenara atmayın. Onun yerine o kitaba ve boya kalemlerine vereceğiniz en az 30 TL ile 2 kişi sinemaya ya da tiyatroya gidebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder